STRAPD in de finale: Beste Student Company van Nederland!

Halve finale student company of the year 2019

 Op vrijdag 17 mei 2019 stond STRAPD in de landelijke halve finale van beste Student Company van Nederland. Aan deze halve finale deden 11 andere groepen mee. Trots kunnen we vertellen dat we een van de vijf ondernemingen zijn die door zijn naar de nationale finale.
Halve finale STRAPD

Stichting Jong Ondernemen

De competitie ‘Student Company van het Jaar 2019’ is een initiatief van Stichting Jong Ondernemen. Deze stichting vindt dat jongeren de kans moeten krijgen om ondernemerschap in de praktijk te leren. Daarnaast biedt de stichting allerlei scholen in Nederland verschillende ondernemingsprogramma’s aan. Aan dit programma zijn ook wedstrijden gekoppeld. Zo hebben wij ons geplaatst voor de nationale finale. Hieruit volgt de onderneming die zich de beste Student Company van het Jaar 2019 mag noemen. STRAPD heeft zich in deze finale weten te plaatsen en daar zijn we ontzettend trots op. Met dit resultaat hebben we al meer dan 800 student companies verslagen. In de finale strijden we tegen vier andere student-companies. Wie ze zijn en wat ze doen zie je hieronder.

Geen fotobeschrijving beschikbaar. Iedereen Beweegt heeft een kinderboek als product dat kinderen motiveert en activeert om meer naar buiten te gaan. In dit boek leggen de hoofdpersonen ‘Job’ en ‘Sterre’ in Jip en Janneke taal 45 beweegspellen uit. 

Mases heeft een nieuwe schaatsbeschermer bedacht. Doordat de schaatsbeschermer niet direct op de schaats leunt, zal de schaats niet zo snel beschadigen. Ook maakt deze beschermer het eenvoudig op erin en eruit te stappen.

CyClean heeft een nieuwe poetsborstel voor wielrenfietsen ontwikkeld. Met deze borstel hoeft de cassette niet uit elkaar gehaald te worden en zullen er meerdere tandwielen tegelijkertijd schoongemaakt worden.

Het product dat Excellence Innovations zit wat technischer in elkaar. Ze hebben een omhulling van bouten ontwikkeld, zodat bouten in bijvoorbeeld windmolens op afstand gecontroleerd kunnen worden. 

Publiekslieveling

In de finale zal ook een publieksprijs uitgereikt worden. Deze winnaar wordt door middel van een stemming bepaald. Stemmen op een publiekslieveling kan iedereen via deze pagina. De finale vindt op 3 juni 2019 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Momenteel zijn we erg druk bezig met de voorbereidingen van deze finale en hebben er ontzettend veel zin in. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op onze socials:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GET 10% DISCOUNT BY SIGNING UP FOR OUR NEWSLETTER!

By signing up, you agree to STRAPD’s Privacy Policy and Terms and Conditions.