STRAPD in de finale: Beste Student Company van Nederland!

Halve finale student company of the year 2019

 Op vrijdag 17 mei 2019 stond STRAPD in de landelijke halve finale van beste Student Company van Nederland. Aan deze halve finale deden 11 andere groepen mee. Trots kunnen we vertellen dat we een van de vijf ondernemingen zijn die door zijn naar de nationale finale.
Halve finale STRAPD

Stichting Jong Ondernemen

De competitie ‘Student Company van het Jaar 2019’ is een initiatief van Stichting Jong Ondernemen. Deze stichting vindt dat jongeren de kans moeten krijgen om ondernemerschap in de praktijk te leren. Daarnaast biedt de stichting allerlei scholen in Nederland verschillende ondernemingsprogramma’s aan. Aan dit programma zijn ook wedstrijden gekoppeld. Zo hebben wij ons geplaatst voor de nationale finale. Hieruit volgt de onderneming die zich de beste Student Company van het Jaar 2019 mag noemen. STRAPD heeft zich in deze finale weten te plaatsen en daar zijn we ontzettend trots op. Met dit resultaat hebben we al meer dan 800 student companies verslagen. In de finale strijden we tegen vier andere student-companies. Wie ze zijn en wat ze doen zie je hieronder.

Publiekslieveling

In de finale zal ook een publieksprijs uitgereikt worden. Deze winnaar wordt door middel van een stemming bepaald. Stemmen op een publiekslieveling kan iedereen via deze pagina. De finale vindt op 3 juni 2019 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Momenteel zijn we erg druk bezig met de voorbereidingen van deze finale en hebben er ontzettend veel zin in. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op onze socials:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *